In de trainingen van Agatha staat centraal:

• de persoonlijke ontwikkeling
• de onderlinge communicatie

De trainingen zijn een combinatie van theorie en praktijk, gecombineerd met portie zelfreflectie voor mensen die ondersteuning, verandering en/of verdieping willen in zowel werk- als privé-situaties. De trainingen worden op maat gemaakt op verzoek van en in overleg met de opdrachtgever en deelnemers. Mijn passie is bij mensen het persoonlijk leiderschap te ontwikkelen zodat zij met meer zelfvertrouwen in de wereld gaan staan door het maken van keuzes en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Maud Litjens: “In een ontspannen en uitnodigende setting daag ik mensen uit tot het zien van nieuwe gezichtspunten, te experimenteren met elkaar in nieuwe situaties en bezig te gaan met zichzelf, eigen doelen in het leven en met het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het maken van keuzes om eventuele vaste patronen en overtuigingen los te laten. Dat doe ik altijd met zo groot mogelijke zorgvuldigheid, respect en persoonlijke aandacht.”

Voorbeelden van trainingen: communicatie, samenwerking, management en organisatie voor Middle Managers, trainingen time-managment, assertiviteit, effectief communiceren, persoonlijke effectiviteit, klachtgericht werken, mediation, NLP op het werk e.d.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact op met Agatha.